Auto's

Autostickers voor je wagenpark

Geplaatst

Autostickers zijn ideaal als je op de weg een boodschap over wilt brengen aan andere bestuurders. En het is helemaal een ideale manier als je een eigen bedrijf hebt en meer naamsbekendheid en klanten wil! Autostickers zijn een makkelijke manier om reclame te maken, de kosten blijven laag en het bereik kan erg oplopen. Als je veel onderweg bent voor je werk is het bijna stom om het niet te doen. Al is het maar één voorbijganger per maand die toch die telefoon oppakt en belt naar het telefoonnummer op de autosticker.

Zelf autostickers plakken

Als je zelf autostickers wil plakken, dan kan je dat op verschillende manieren doen. Je kan ervoor kiezen om de autostickers nat of droog te plakken. Elke methode heeft voor- en nadelen. Het grote voordeel van nat plakken is dat je de sticker nog wat rond kan bewegen als deze eenmaal op je auto zit. Je moet ervoor zorgen dat het oppervlak nat is. Hierdoor zit de sticker niet gelijk vast aan de auto. Je kan het oppervlakte met bijvoorbeeld een plantenspuit makkelijk nat spuiten. Laat rustig drogen als de sticker eenmaal op de juiste plek zit. Het moet nu nog even uitdrogen.

Droog plakken van autostickers

Een andere manier, die wat lastiger is, is het droog plakken. Je hebt hierbij vanzelfsprekend geen nat oppervlak en je plakt de sticker er in een keer op. Als je deze methode gebruikt moet je ervoor zorgen dat de sticker dus gelijk goed zit. Je kan de sticker er niet nog eens aftrekken. Ook is het met deze methode lastiger om luchtbellen eruit te krijgen. Als ie zit, dan zit ie!

Jarenlange promotie voor je bedrijf

Mocht je liever niet zelf een autosticker willen plakken, dan kan je dat ook laten doen door professionals. Laat de autostickers maken en zorg ervoor dat het gelijk erop geplakt wordt. Het grote voordeel van autostickers is dat deze maar liefst zeven jaar blijven zitten op je auto! Zo kan je dus heel lang reclame maken. En ook is de sticker zo goed als krasvrij. Zo blijft je boodschap helder en kan je nieuwe potentiële klanten blijven aantrekken.

 

Photo of Black Peugeot car