Uncategorized

Een Peugeot leasen doe je zo!

Geplaatst

Peugeot is wel gewild automerk voor de gewone particulier. Zowel de nieuwe als de oude modellen van Peugeot zien we regelmatig over de Nederlandse wegen scheuren. Peugeot heeft vele varianten die allemaal hun eigen voordelen en nadelen hebben. Wil je nou als een echte fan ook één van de mooie Peugeot modellen bemachtigen? Dat kan gemakkelijk door shortlease.

Shortlease wat is dat?

Shortlease heeft veel overeenkomsten met private lease. Het voordeel wat shortlease heeft ten opzichte van de andere lease vorm, is dat je al een auto kunt leasen vanaf één maand. Je zit dus niet aan een minimale periode vast en kan het leasecontract iedere maand opzeggen. Mocht je dus toch niet 100% zeker zijn van je keuze is dat in dit geval geen probleem. Je kan in principe iedere maand van auto wisselen. Je zou dan eventueel voor een ander Peugeot model kunnen kiezen eventueel. De meest populaire Peugeot modellen naast de Peugeot 206 worden hieronder weergegeven.

Peugeot 107

Deze auto is erg gewild onder de beginnende rijders. Het is een kleine compacte auto die je gemakkelijk overal kunt parkeren. Bovendien kost deze auto niet veel in maandelijkse kosten, zoals de autoverzekering en wegenbelasting vanwege het kleine formaat. Dit is voor adolescent die nog niet zoveel geld heeft natuurlijk ideaal. Zo heb je toch je eigen autootje zonder dat je je er helemaal kaal aan betaald.

Peugeot 206

Dit oudere model van Peugeot is wellicht één van de beste modellen die Peugeot ooit gehad heeft. Hij is in zijn pracht en praal jaren zeer veel verkocht en nu nog steeds zien we mensen er wel in rijden. Het is dan ook niet gek dat dit model nog steeds de best verkochte Peugeot aller tijden is. Gezien de populariteit werd dit model in verschillende varianten verkocht. Zo was er de standaard Peugeot 206 die zowel 3deurs als 5deurs leverbaar was. Daarnaast was er de Peugeot 206 CC, een mooie cabriolet versie en de Peugeot 206 SW. Het model werd opgevolgd door de Peugeot 207 die het succes van het oude model voortzette.

Peugeot 207

Toen dit model net op de markt kwam, was dit net als de 206 een zeer gewilde auto. De auto was leverbaar in meerdere varianten. Zo was er de 3- en 5deurs hatchback, de Peugeot 207 SW, de Peugeot 207 RC en de oh zo bekende Peugeot 207 CC. Voor ieder oud model, is er altijd ruimte voor een nieuwe. De Peugeot 207 werd uiteindelijk vervangen door de Peugeot 208. Desondanks, doet dit model het nog steeds redelijk goed.

Dit zijn slechts drie modellen die het de afgelopen jaren zeer goed hebben gedaan op de automarkt. Wil jij nou ook zo’n mooie auto bemachtigen, maar hem liever niet kopen? Dan is short lease een goed alternatief. Dit biedt je zelfs de mogelijkheid om in een korte periode af te wisselen in Peugeot modellen. Ideaal toch?!