Voertuigen

Een VR race simulator huren voor je evenement

Voor iedereen die houdt van racen en daar nét het beetje extra aan toe wil voegen, is het huren van een VR race simulator de ideale keuze. Het is de eyecatcher van ieder evenement, of je nu een personeelsfeestje organiseert of je verjaardag op een leuke manier wil vieren.

VR race simulator zorgt voor een berg adrenaline

Wat is er leuker dan tegen meerdere collega’s racen? De spelbegeleider noteert alle tijden en wie weet wordt jij wel de racekampioen van de avond! Het is een onvergetelijke ervaring, je zal dan ook zeker overdonderd zijn door de te behalen snelheden waarbij de wereld aan je voorbij vliegt.

Binnenkort een beurspresentatie? Zet een VR race simulator bij je stand! Hiermee trek je zeker de aandacht en je toont als bedrijf aan dat je denkt in nieuwe mogelijkheden en technologie. Men zal je bedrijf hierdoor niet snel vergeten.

Speel Project Cars en race in je VR simulator

De combinatie van het racespel met de VR-bril én stuur en pedalen geeft je een ultiem racegevoel. Alsof je echt in de raceauto zit! Er is een ruime keuze aan racewagens en omstanders kunnen meegenieten van uw spel.

Direct een VR race simulator huren

Wij regelen het transport, installatie en de op- en afbouw, we nemen u al het werk uit handen! Ook de spelbegeleider is inbegrepen en na de tijd wordt een leuk aandenken in de vorm van een prijs uitgereikt. Zo krijgt u de optimale beleving! Boek direct of vraag een vrijblijvende offerte aan.