Uncategorized

Elektrische auto lease, beter voor het milieu en je portemonnee

Geplaatst

Elektrischeautolease.nl is een landelijk forum voor het leasen van elektrische auto’s. Het aanbod van beschikbare elektrische auto’s en die beschikbaar worden in Nederland, brengen zij samen met bedrijven en klanten die geïnteresseerd zijn in het leasen van een elektrische auto. Bij elektrisch rijden wordt vooral gedacht aan het milieu aspect ervan. Je produceert namelijk geen uitstoot van co2. Door nieuwe productieprocessen en duurzame materialen worden elektrische modellen meer en meer duurzamer gebouwd. Dit zorgt ervoor dat de hele keten beter is voor het milieu. Er zijn naast de milieubesparing echter nog veel meer voordelen te behalen bij het elektrisch rijden.

Elektrisch rijden is goedkoper

De prijs van een elektrische auto schrikt veel mensen af. Grof gezegd ligt de aanschafprijs tussen 30.000 en 60.000 euro. Dat is heel veel geld. Dankzij Elektrischeautolease.nl kun je wel een gloednieuwe elektrische auto rijden maar hoef je niet die hoge aanschafprijs te betalen. Overigens alleen de aanschaf is duur, als de auto eenmaal rijdt ben je vele malen goedkoper uit dan wanneer je rijdt met een auto op benzine of diesel. Het opladen van een elektrische accu in plaats van het tanken van een auto die rijdt op fossiele brandstof is vele malen goedkoper. Net zoals het onderhoud van een elektrische auto. Een elektromotor bestaat namelijk uit veel minder onderdelen en dus heb je ook minder kans op slijtage.

Belastingvoordelen bij elektrisch autorijden

Hoewel er voortdurend op dit vlak wordt veranderd valt er nog steeds voordeel op belastingtechnisch gebied te behalen als je besluit elektrisch te gaan rijden. Je betaalt bijvoorbeeld geen wegenbelasting. Als je jouw elektrische auto zakelijk rijdt, dan profiteer je daarnaast ook nog van een lage bijtelling.

Waarom kiezen voor Elektrischeautolease.nl?

Elektrischeautolease.nl is een kenner op het gebied van elektrische auto’s. Het verschil van Elektrischeautolease.nl met andere lease maatschappijen is dat je er geen diesel-of benzine auto’s vindt in het assortiment. Ook geen hybride wagens overigens. Zij focussen zich op 100% elektrische auto’s en hebben daardoor veel ervaring in het vergelijken daarvan. Mensen zo goed mogelijk helpen bij het maken van de juiste keus is hun doel. De verwachting is dat veel mensen de komende jaren de overstap gaan maken naar een elektrische auto. Een elektrische auto leasen is een goede manier om te ontdekken hoe het is om elektrisch te rijden.

Wat kun je doen op deze website?

Op de website van Elektrischautolease.nl kun je niet alleen auto’s met elkaar vergelijken en filteren naar jouw wens, ook vind je er alle benodigde informatie over elektrische auto’s en leasen in het algemeen. Wat zijn de populairste modellen, de goedkoopste elektrische auto’s van dit moment en informatie  over bijtelling. Overweeg je een elektrische auto te kopen of te gaan leasen, dan moet je zeker een bezoek aan deze website brengen.