Uncategorized

Favoriete auto’s van mannen

Geplaatst

Mannen en hun liefde voor auto’s, soms onbegrijpelijk maar tegenwoordig beschouwd als heel normaal. Wanneer een vrouw met een man gaat, gaat hij ook met haar auto, en waag het om die auto te beschadigen of zelfs maar vies te maken, dan weet je in ieder geval waar je de komende dagen mot om hebt. In dit artikel plaatsen we de bestverkochte auto’s van mannen. Misschien kun je hem er een keer mee verrassen?

Volkswagen Golf

We beginnen meteen met een hele populaire auto, de Volkswagen Golf. Deze auto is compact en makkelijk in gebruik wanneer je in de stad woont. Het is een betrouwbare en snelle auto, ideaal dus.

Volvo V60

Deze auto is gedurfder en ook een stuk groter. Wanneer je een familie hebt dus ideaal. Ook een topper voor zakelijk gebruik, het is een mooie strakke auto. Ruimte zat in deze prachtige auto.

Ford Focus

Een auto in verschillende maten. Alles is mogelijk, je kunt hem kleiner houden en voor een drie-deurs gaan. Wanneer je voor gezinsuitbreiding gaat, is het natuurlijk ook veel verstandiger om te gaan voor een vijfdeurs.

BMW 3-serie

De droomauto voor velen. Deze past minder in het rijtje thuis van betaalbare auto’s, maar is nog zeker erg populair onder mannen. Dit model is ondertussen 38 jaar oud en valt onder de middenklasse. De auto is de laatste tijd een stuk zuiniger geworden zelfs!

Audi A3

Een auto die zeker niet voor elk budget is weggelegd, maar waar je wel door iedereen mee gezien kan worden. Of het nou zakelijk of persoonlijk is, deze auto kan altijd. Een kleine bijkomstigheid, vrouwen vinden mannen die in deze auto rijden heel aantrekkelijk. Wil jij je man nou een cadeau doen, maar is dit een net te groot cadeau? Kijk dan eens op mannenwijzer of manneninfo. Allerlei info over mannen, en misschien kom je daar juist jouw perfecte cadeau tegen!