Uncategorized

Hoe herken je een goede garage?

Helaas rijdt iedereen wel eens zijn auto de prak in, of krijgt jouw auto op het moment dat het juist niet uitkomt een motorstoring. Wat een pech! Je gaat snel opzoek naar een garage in de buurt die jou kan helpen. Maar hoe weet je nou of iets een goede en betrouwbare garage is? Met deze tips in dit artikel help ik je een handje met een goede garage op te zoeken.

Zoeken

Als eerst, hoe zoek je het autobedrijf op? Waarschijnlijk heb je haast en wil je zo snel mogelijk je auto laten repareren zodat je veilig op weg kan. Als eerst ga je kijken waar je staat, op de locatie moet je namelijk ook zoeken. Je hebt namelijk geen zin om nog 20 kilometer te moeten rijden. Vul dan bijvoorbeeld deze zoektermen in als je met autopech in Moerkapelle staat: “garage Moerkapelle, autobedrijf Moerkapelle of autogarage Moerkapelle.” Door hierop te zoeken krijg je een garage in de buurt van de locatie waar je staat. Kijk hier als eerst naar zodat je geen onnodige kilometers gaat rijden.

Betrouwbaarheid

Na een tijdje gezocht te hebben op een garage in de buurt kan het zo zijn dat je meerdere garages hebt gevonden. Maar welke is het meest betrouwbaar? Om dit te onderzoeken moet je naar een trust pilot site gaan. Dit soort websites hebben eerlijke reviews. Je moet je altijd bedenken dat mensen eerder een negatieve review geeft dan een positieve review. Als een bedrijf geen negatieve reviews heeft, zegt dit veel.

goede garage

Betrouwbaarheid kan je lastig inschatten. Je weet pas of iets onbetrouwbaar is als er iets is voorgevallen. Maar dat moment wil je natuurlijk voor zijn. Het eerste gevoel als je een autogarage binnenkomt moet je volgen. Als het gevoel niet goed is, moet je ook niet verdere zaken gaan doen met dat bedrijf. Als de indruk wel goed is, raad ik het je aan om even een praatje te gaan maken met de mensen. Ook is het goed om even de garage in te kijken: hoe gaat het personeel met elkaar om? En is het een schone garage?

Als laatste kunnen autogarages keurmerken hebben. Kijk of de garage een keurmerk heeft. Dit is vaak te zien op het gebouw, en als dat niet het geval is staat het wel op internet.

Prijs

Het is niet fijn als je nadat je je auto komt ophalen, dat je dan voor verrassing komt te staan. Het spreekt misschien voor zich, maar het is lang niet van zelf sprekend dat elke garage je een inzicht geeft van de kosten. Vraag daarom altijd van tevoren naar de verwachtte prijsopgave. Een goede garage overlegt altijd met de prijs en verwachtte kosten. Zijn ze hoger dan verwacht? Dan neemt een goede autogarage contact met jou op.