EducatieVoertuigen

Intern transportopleiding(en) volgen?

certificaat-halen

Veiligheid staat ten alle tijden voorop

BLOM opleidingen is de specialist in het opleiden van bestuurders en gebruikers van een hoogwerker, reachtruck of hoogwerker. Daarnaast kan je bij BLOM ook terecht voor een BHV-, of VCA- opleiding. BLOM schenkt veel aandacht aan veiligheid. Met oog daarop zijn de opleiding voornamelijk gericht op de praktijk. Maar ook komt de theorie voor in de opleidingen. Volledige controle over het transportmiddel is ten alle tijden noodzakelijk. Op deze manier kan de veiligheid op de werkvloer worden vergroot en worden gewaarborgd. Bij BLOM wordt letsel voorkomen, wordt behendigheid verhoogd en daarmee maakt BLOM de werkvloer veiliger en kan de productie aanzienlijk worden verhoogd. Voor meer informatie kan je contact opnemen, wij voorzien je graag van de juiste informatie.

De verschillende opleidingen van BLOM

Zoals eerder gezegd kan je bij BLOM terecht voor het volgen van veel verschillende opleidingen. Zo kan je een heftruckopleiding volgen. Een heftruck is een truck die gebruikt wordt om materialen te transporteren door middel van stalen vorken. Daarnaast kan je een reachtruckopleiding volgen. Een reachtruck is een truck die wordt gebruikt om pallets met goeden in stellingen op te slaan of uit stellingen te halen. Ook kan je een hoogwerkeropleiding volgen. Een hoogwerker is een machine maakt het mogelijk om hoog gelegen pallets of andere materialen te transporteren. Naast deze opleiding van transportmachines. Kan je ook een BHV-opleiding en een VCA-opleiding volgen.

Snel een certificaat bemachtigen?

Wil je graag snel een hoogwerker-, heftruck-, reachtruck-, BHV-, of VCA-certificaat bemachtigen? Dat kan! BLOM heeft namelijk 19 locaties door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou inde buurt. Er wordt uitsluitend gewerkt met eigen instructeurs, daardoor wordt de flexibiliteit en kwaliteit behouden. Daardoor beschikken wij over veel verschillende startdata. Dus wil je graag snel een opleiding inplannen en het certificaat behalen? Bekijk dan het opleidingsaanbod.