Lifestyle

Een goede CV is doorslaggevend

voorbeeld-CV

Waarom is een CV belangrijk?

Op het moment dat je gaat solliciteren dien je altijd jouw CV mee te sturen. Waarom is een CV zo belangrijk? Het bedrijf waar je solliciteert kan door middel van jouw CV zien welke werkervaring je hebt, welke opleidingen je hebt gevolgd en krijgt het bedrijf inzicht in belangrijke persoonlijke informatie. Het bedrijf kan hierdoor makkelijk zien wat je tot nu toe bereikt en gedaan hebt. Aan de hand van een CV kan een bedrijf zien of je wel of niet geschikt bent voor de functie. Een goede CV is dus doorslaggevend!

Zorgt ervoor dat jouw CV opvalt

Op het moment dat je solliciteert op een vacature, zijn er waarschijnlijk veel andere sollicitanten die deze functie, net zoals jou, graag willen vervullen. Bedrijven hebben meestal niet te tijd om alle sollicitaties door te nemen, daarom wordt er een selectie gemaakt aan de hand van een CV en veelal een motivatiebrief. Een CV is de eerste indruk van een persoon, zie een CV daarom als een visitekaartje. Door het feit dat er eerst gekeken wordt naar de CV, is het belangrijk dat deze er goed uitziet. Zorg ervoor dat jouw CV eruit springt, zodat jij op gesprek mag komen. Besteed daarom veel aandacht aan je CV. Weet je niet precies hoe je een goede CV moet opstellen? Maak dan gebruik van een voorbeeld CV!

Wat kan je verwachten van een voorbeeld CV?

Als je niet precies weet hoe een goede CV eruit ziet en waaraan deze dient te voldoen, dan kan je een sollicitatiepakket downloaden. Dit is kosteloos! Dit sollicitatiepakket bevat sollicitatietips, tips voor een CV en een voorbeeld sollicitatiebrief. Met behulp van dit sollicitatiepakket kan je verder ingaan op de zoektocht naar die droombaan in de wereld van intern transport. Naast dit sollicitatiepakket kan je ook bij ons terecht voor het behalen van de juiste certificaten als je wilt werken met een reachtruck, heftruck of hoogwerker.