Auto's

Top 3 beste Peugeot voor beginnende bestuurders

Heb je net je rijbewijs gehaald en ben je op zoek naar een eerste auto? Dan kan Peugeot wel eens een perfect merk voor jou zijn. Het welbekende Franse automerk heeft altijd mooie auto’s die ook nog eens fijn rijden op de weg en lang meegaan. Maar welk model is nou het beste voor een beginnende bestuurder? Hieronder volgt onze top 3.

Houdt rekening met schade

Ga je voor het eerst een auto kopen, ga dan niet gelijk voor de beste en duurste auto. Als je pas net je rijbewijs hebt gehaald dan heb je nog vrij weinig weg ervaring. Het kan zomaar gebeuren dat je over een drempel rijdt, of botst tegen een paal of andere auto. Een kras of deuk is zo gemaakt in de auto. Heb je dan een dure nieuwe auto dan zal je zeker balen. Je eerste auto kan je zien als een oefen auto. Krasje hier en daar maakt niet uit, de volgende keer let ik beter op. We proberen niet te zeggen dat je je eerste auto als botsauto moet gebruiken maar houdt wel rekening met de schade die er opgelopen kan worden.

1. Peugeot 208

Onze favoriet is de Peugeot 208. Deze tweedeurs auto heeft een strak en moderne look en past daarom perfect bij een beginnende bestuurder. Het is een ideale stadsauto en voor een verre reis, genoeg ruimte voor vier personen en bagage. Daarnaast is deze auto ook nog eens erg zuinig, wat ook fijn is.

2. Peugeot 206

De Peugeot 206 is misschien wel één van de bekendste modellen in de wereld. Misschien ken je de naam van het model niet maar je hebt deze auto zeker wel eens voorbij zien komen. Het is een ruime 4-deurs auto die ook nog eens beschikbaar is als cabrio. De sportieve look van deze auto valt vaak in de smaak van beginnende bestuurders.

3. Peugeot 108

Ben je niet van plan de auto heel vaak te gebruiken maar is het toch fijn als je er één hebt? Dan is de Peugeot 108 een zeer geschikte auto voor jou. Deze 3-deurs is erg ruim van binnen en is zeer geschikt voor in de stad. Door het compacte model kan je overal makkelijk parkeren. De Peugeot 108 heeft een chic en elegante look en doet het goed bij de dames.

Auto financieren

Het aanschaffen van een auto is niet één van de goedkoopste dingen. Een manier om de auto te kunnen financieren is door een auto lening af te sluiten. Kijk voor de opties en mogelijkheden op de beste-autolening.nl website en laat je informeren over de mogelijkheden. Let op! Geld lenen koste geld. Spaar daarom altijd eerst voor een gedeelte voor de auto.